Nieuwe- en gebruikte caravans
Tel 0598 - 634905
  • BEGIN UW VAKANTIE BIJ STRATING CARAVANS

    Bürstner Averso 2019

  • BEGIN UW VAKANTIE BIJ STRATING CARAVANS

    De nieuwe Hobby De Luxe Edition

Caravan kopen

Strating Caravans heeft een breed assortiment nieuwe caravans en occasions van de merken Bürstner en Hobby. Deze caravans zijn volledig naar uw smaak en reisgedrag aan te passen, zodat u een caravan koopt die volledig aan uw wensen voldoet. Een caravan kopen doet u bij Strating Caravans omdat:

✓ Ruim 20 jaar ervaring in de caravanbranche
✓ Deskundig en eerlijk advies
✓ Altijd 50 nieuwe caravans van Duitse topmerken uit voorraad leverbaar

Onze caravans

Mocht u vragen hebben over onze caravans, neem dan contact op via 0598 634 905 of vul het contactformulier in.

Volledige assortiment nieuwe caravans

Bekijk hieronder alle nieuwe modellen van Bürstner en Hobby. U kunt uw zoekopdracht specificeren door het merk, aantal slaapplaatsen en maximum gewicht van de caravan aan te geven. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Bürstner caravans

150_150_90_0__premio
Dit Duitse merk maakt 3500 caravans per jaar en voorziet deze van de nieuwste materialen en technologieën. Bekijk hier welke Bürstner-modellen Strating Caravans kan leveren.

Premio caravans Premio Plus caravans Averso Plus caravans Averso Top caravans
Premio 395 TS Premio Plus 440 TK Averso Plus 510 TK Averso Top 430 TS
Premio 435 TS Premio Plus 510 TK Averso Top 450 TS
Premio 460 TS Averso Top 460 TS
Premio 490 TL Averso Top 465 TS
Premio 490 TS Averso Top 475 TL
Premio 495 TK Averso Top 485 TS
Premio 530 TK Averso Top 520 TK
Averso Top 535 TL
Averso Top 545 TS
Averso Top 560 TK

Hobby caravans

Hobby is de grootste caravanfabrikant ter wereld en bekroond met vele prijzen vanwege de hoogwaardige materialen en de uitgebreide range modellen. Bekijk hieronder alle caravans van Hobby die leverbaar zijn door Strating Caravans.

Ontour caravans De Luxe caravans Excellent caravans
Ontour 360 KB De Luxe 400 SFE Excellent 455 UF
Ontour 390 SF De Luxe 440 SF Excellent 460 UFe
Ontour 460 HL De Luxe 455 UF Excellent 495 UFe
Ontour 470 KMF De Luxe 460 UFE Excellent 495 UL
De Luxe 460 LU Excellent 540 UFe
De Luxe 490 KMF Excellent 540 WLU
De Luxe 495 UL Excellent 540 UL
De Luxe 540 UL Excellent 540 UFf
De Luxe 540 KMFE Excellent 540 KMFe
De Luxe 650 KMFe Excellent 560 KMFe
Excellent 560 UL
Excellent 560 UL
Prestige caravans Premium caravans Landhaus caravans
Prestige 495 UL Premium 495 UL Landhaus 770 CFf
Prestige 540 UFe Premium 560 CFe Landhaus 770 CL
Prestige 560 UL Premium 560 UL
Prestige 560 WLU Premium 650 UFf
Prestige 620 CL Premium 650 UKFe
Prestige 650 UMFe Premium 660 WFU
Prestige 650 KFU
Prestige 660 WFU
Prestige 720 UKFe
Prestige 720 KFU
Prestige 720 UML

Financiering van de caravan

Uw nieuwe caravan dankzij de financieringsmogelijkheden van Strating Caravans dichterbij dan u denkt. Zo kunt u op een verantwoorde manier de caravan kopen van uw dromen. Maak meteen een berekening of bekijk hier de financieringsmogelijkheden voor het kopen van uw droomcaravan.

Berekening maken

Deskundig advies bij het kopen van een caravan

Met bijna 30 jaar ervaring in de caravanbranche kunnen wij u altijd voorzien van passend advies voor uw situatie. Bij het in kaart brengen van uw wensen kijken wij naar de volgende punten:

  • Welke specifieke wensen heeft u?
  • Hoeveel personen maken er gebruik van de caravan?
  • Hoe intensief gaat u de caravan gebruiken?
  • Welke mogelijkheden zijn er binnen uw budget?

Door ons brede aanbod Bürstner en Hobby caravans kunnen wij u altijd een nieuwe of tweedehands caravan aanbieden die aansluit bij uw budget en wensen.

Tips bij het kopen van een nieuwe caravan

Bij de aanschaf van een caravan dient u rekening te houden met een aantal criteria. Naast uw reisgedrag en budget is het ook belangrijk om de indeling en laadvermogen van de caravan mee te nemen in uw beslissing. Op die manier koopt u een caravan waar u nog vele jaren plezier van heeft. Strating geeft u nog een aantal aanvullende tips voor het kopen van een caravan.

Inventariseer uw wensen

Begin uw zoektocht naar een nieuwe caravan altijd met een wensenlijst. Noteer deze wensen op volgorde van prioriteit en bepaal een standaard waar uw caravan minimaal aan dient te voldoen.

Neem de tijd

Een caravan kopen doet u niet ‘even’. Neem daarom de tijd om een goede beslissing te maken. Bij Strating Caravans geven we u graag de ruimte om de caravan te zien, te voelen en te beleven.

Exterieur van de caravan

Bij het caravan kopen, kijkt u natuurlijk ook naar het exterieur. Niet alleen de kleur en uitstraling is daarbij belangrijk. Kijk ook naar de aerodynamica, de ophanging en vering van de caravan. Laat u uitvoerig informeren over de mogelijkheden van de caravan. Bij Duitse merken als Hobby en Bürstner wordt altijd gebruik gemaakt van een extra lichte chassis en hypermoderne vering. Strating Caravans geeft u graag advies omtrent het exterieur van een caravan.

Interieur van de caravan

Hoewel dit wellicht niet het eerste is waar u aan denkt, is het verstandig om goed te beoordelen of de slaapplaats voldoet. Ga daarom altijd liggen of zitten op het bed. Ook de positie en de bereikbaarheid van het bed (dwarsbed of bed in de lengte) is belangrijk bij het bepalen of de caravan bij uw wensen aansluit. Onderzoek ook welke uitbreidingsmogelijkheden er zijn voor de zitplaatsen en of de indeling bevalt. Bekijk als laatste alle opbergmogelijkheden en overige opties. In een showmodel wordt in veel gevallen een standaard interieur getoond. Probeer hier doorheen te kijken wanneer dit standaard interieur u niet bevalt: kleuren, stoffen en houtsoorten zijn namelijk volledig aanpasbaar.

Het budget

Bepaal van te voren goed wat u wilt uitgeven aan een caravan. Houd hierbij rekening met diverse extra kosten zoals stallingskosten, verzekering, afleveringskosten of de aanschaf van een reservewiel.

Laadvermogen

Zoals eerder aangegeven, is het belangrijk om op voorhand te weten hoeveel personen er mee gaan op vakantie en hoeveel bagage u van plan bent om mee te nemen. Dit bepaalt het benodigde laadvermogen van de caravan. De meeste caravans zijn voorzien van een laadvermogen van 200-300 kg. Om het laadvermogen niet te overschrijden, dient u rekening te houden met het gewicht van de aanwezige accessoires:

✓ Reservewiel 16 kg
✓ Vuilwatertank 3 kg
✓ Voortent (gemiddeld tussen de 30-40kg)
✓ Een boiler 6 kg

Heeft u vragen of wilt u graag meer te weten komen over het kopen van een caravan bij Strating Caravans? Vul dan rechts het contactformulier in of bel met 0598 634905.